Keystone logo

3 Na kampusu LLM Programi u Bankarsko pravo u Сједињене Америчке Државе за 2024

Filteri

Filteri

 • LLM
 • Сједињене Америчке Државе
 • Studije prava
 • Studije Administrativnog prava
 • Bankarsko pravo
 • Na kampusu
Polja studija
 • Studije prava (3)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Popular study format

  Na kampusu LLM Programi u Bankarsko pravo

  Šta je bankarsko pravo?

  Zakon o bankarstvu fokusiran je na pravila i propise koji se bave bankarstvom. Na primer, studenti bankarskog prava mogu saznati o zahtevima za osnivanje banke i aktivnosti koje banke mogu obavljati. Posmatrajući i same banke, Zakon o bankarstvu takođe pokriva platne sisteme kao što su kreditne kartice i elektronski novac i bavi se načinom na koji nesolventnost utiče na aktivnosti banke i nesolventnost samih banaka.

  Koje su prednosti studiranja bankarskog prava na univerzitetu?

  Studiranje bankarskog prava na univerzitetu može biti korisno za ljude koji žele da rade u finansijskom sektoru. Zakon o bankarstvu bavi se svim vrstama kompanija koje su uključene u bankarski sistem, što znači da pokriva sve, od velikih multinacionalnih korporacija do malih lokalnih banaka. To može biti posebno korisno za one studente koji planiraju da postanu advokati jer će morati da znaju o pravnim pitanjima koja se tiču poslovanja, uključujući bankarstvo.

  Šta ću studirati na univerzitetskoj diplomi bankarskog prava?

  Studiranje diplome bankarskog prava vam može dati detaljno poznavanje zakona koji okružuje bankarstvo i finansije. Saznaćete kako zakon utiče na svaki aspekt bankarstva od poslovnog poslovanja do bezbednosti, od kupaca do tržišta. Studenti u programu diplome bankarskog prava saznaće o pravnim aspektima, uključujući zaštitu potrošača i borbu protiv pranja novca, kao i o etičkim pitanjima koja dolaze sa radom u finansijskom sektoru.

  SAD ostaju najpopularnija destinacija na svetu za međunarodne studente. Univerziteti u SAD dominiraju svetskom rang-listi, a zemlja takođe nudi mnoštvo uzbudljivih lokacija za studije. Državni univerzitetski sistemi delimično subvencionišu državne vlade i mogu imati mnogo kampusa koji se šire po državi, sa stotinama hiljada studenata.

  ЛЛМ или Мастер закона степена је академски степен, често тражи студенте са основним правници који желе да се образују темељније у једној специфичној области студија права. ЛЛМ програми су истраживања оријентисана и обично трају годину дана.

  Učenje na kampusu odnosi se na lično pohađanje nastave. Obično uključuje odlazak na tradicionalne časove i predavanja, učešće u grupnim aktivnostima i lično angažovanje sa fakultetima i vršnjacima. Učenje na kampusu takođe često uključuje pristup laboratorijama, bibliotekama i drugim resursima kampusa, kao što su studentski klubovi, kancelarije za usluge karijere i rekreativni centri.