Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 4 Master Prava  (LLM) Programi u Бразил 2023

4 LLM Programi u Бразил 2023

Pregled

Мр, што је скраћеница за легум Магистар је напредан закон степен располагању дипломаца из основних права, као што су програми дипл.правник програма. Иако мр није неопходно да се баве адвокатуром у Бразилу, многи правници су одлучили да иду на постизање овог напредне квалификације јер нуди могућност да се фокусира на одређену област интересовања. ЛЛМ студената на универзитетима у Бразилу, такође сматрају да могу да прошире своју професионалну мрежу, како у земљи тако иу иностранству, кроз наставак школовања.

Обично се састоји од мешавине курсу, истраживачког рада, практичне студије и Мастер 'с теза, програми ЛЛМ у академским институцијама у Бразилу обично трају једну до две године. У специјализованим области права да буду фокусирани на у одређеном програму, ЛЛМ студенти имају слободу да изаберу области истраживања које их интересују када пишу своје тезе.

Можете тражити додатне информације слати на вама о било мр програма директно из школе интереса у Бразилу, у само једном минуту користећи наш веб формулар при руци. Да бисте сазнали више о томе како можете да примените за мр програма на универзитету у Бразилу, идите доле и кликните да прочитате више.

Pročitajte više

Filteri

  • LLM
Polja studija
    Jezici Studije Ekonomije Studije Poslovanja
  • Studije prava
  • Zdravstvena zaštita
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije