Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 8 Master Prava  (LLM) Programi u Ekonomsko Pravo 2024

8 LLM Programi u Ekonomsko Pravo 2024

Pregled

ЛЛМ је степен програма за појединце који желе да дубље разумију закон и да једног дана добију каријеру у правном пољу. Програми ЛЛМ се разликују у вриједности и дужини и могу трајати од једне до три године до краја.

Шта је ЛЛМ у економском праву? Циљ програма који се усредсређују на економско право јесте да студентима пружи дубоко разумевање како закон и законске одлуке могу утицати на економију. "Економија" може бити економија бизниса, домаћа економија или чак међународна економија. Курсеви се фокусирају на упознавање учесника програма са посљедицама законских правила и економским импликацијама основних грана права, као што су корпорације, деликте, уговори, имовинско право и закон о конкуренцији. Током студија, научници могу утврдити да су многи од њихових предмета посвећени економској анализи најважнијих грана јавног и приватног сектора.

Дипломци овог програма често имају много пожељних атрибута, као што су њихова способност да анализирају утицај правних одлука пре него што их прате. Студенти такође могу да поседују дубоке способности критичког размишљања, као и добро разумевање домаћих и глобалних економија. Свака од ових особина може их добро послужити у различитим областима.

Трошкови овог програма значајно варирају и зависе од више фактора, укључујући локацију студента, трајање жељеног програма и начин образовања (онлине или у учионици).

Дипломци са дипломом из економског права имају тенденцију да се припремају за каријере у низу области. Многе веће корпорације имају потребу за адвокатима за уговоре, док већина грађанских тужби захтијева вјештине и знање о адвокату за кривично гоњење. Дипломци се могу одлучити да раде као адвокати за некретнине или имовину, док други могу бити више садржаја који анализирају клаузуле о конкуренцији у уговорима и покушавају да их оповргну.

Када појединац иде у школу, све зависи од његове локације, распореда и буџета. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • LLM
  • Studije prava
  • Studije ekonomskog prava
  • Ekonomsko Pravo
Polja studija
  • Studije prava (8)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije