Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 2 Fleksibilno vreme Master Prava  (LLM) Programi u Ekonomsko Pravo u Уједињено Краљевство 2024

2 Fleksibilno vreme LLM Programi u Ekonomsko Pravo u Уједињено Краљевство 2024

Pregled

Šta je ekonomsko pravo?
Uopšteno govoreći, ekonomsko pravo se odnosi na pravna pravila i principe koji regulišu ekonomsku aktivnost. Obuhvata širok spektar disciplina, uključujući ugovorno pravo, korporativno pravo, imovinsko pravo i poresko pravo.

Ekonomija i pravo su dve blisko povezane oblasti studija. Ekonomija je proučavanje načina na koji ljudi koriste resurse za proizvodnju dobara i usluga, a zakon je sistem pravila koji reguliše ljudsko ponašanje. Ekonomija i pravo su neophodni za razumevanje kako društvo funkcioniše.

Diploma ekonomskog prava može dovesti do različitih karijera, uključujući zakon, finansije, poslovanje i vladu. Diplomirani ekonomski pravnici su dobro opremljeni za rad u širokom spektru industrija i poslodavci su u velikoj potražnji.

Zašto je važno proučavati ekonomsko pravo?
Ekonomsko pravo je važno polje proučavanja jer nam pomaže da razumemo zakone koji regulišu ekonomsku aktivnost. Od suštinskog je značaja za svakoga ko želi da radi u zakonu, finansijama, poslu ili vladi. Diplomci ekonomskog prava su u velikoj potražnji od strane poslodavaca, a predmet pruža snažnu osnovu za različite karijere.

Šta su stepeni ekonomskog prava?
Na raspolaganju su različiti stepeni ekonomskog prava, uključujući dodiplomske i postdiplomske programe. Ako razmatrate ekonomsko pravo kao fokus za diplomu prava, verovatno ćete nastaviti LLM ili MLS. Ekonomsko pravo takođe može biti uključen u magisterij ili MBA. Ekonomsko pravo stepeni može da se studira na univerzitetima i pravnim fakultetima širom sveta.

Šta ću studirati tokom diplome ekonomskog prava?
Ekonomsko pravo stepeni obično pokrivaju niz tema, uključujući ugovorno pravo, korporativno pravo, imovinsko pravo, i poresko pravo. Takođe ćete naučiti o ekonomiji koja stoji iza ovih zakona. Ovo je od suštinskog značaja za razumevanje kako ekonomija funkcioniše i za donošenje informisanih odluka kao advokat ili poslovni profesionalac.

Велика Британија, Велика Британија је више од 300 година и обухвата четири конститутивне народе: Енглеска, Шкотска, Велс и Северна Ирска. Велика Британија је била центар образовања за последњих 1.000 година и поседује многе древне и истакнути универзитета. Страни студенти чине значајан део студентског тела на универзитетима у Великој Британији.

ЛЛМ или Мастер закона степена је академски степен, често тражи студенте са основним правници који желе да се образују темељније у једној специфичној области студија права. ЛЛМ програми су истраживања оријентисана и обично трају годину дана.

Učenje sa skraćenim radnim vremenom omogućava vam da steknete diplomu ili kvalifikaciju čak i ako se ne može pohađati školu na puno radno vreme. Može se učiti sopstvenim tempom, postepeno akumulirajući kredite koji se računaju na konačnu kvalifikaciju.

Pročitajte više

Filteri

  • LLM
  • Уједињено Краљевство
  • Studije prava
  • Studije ekonomskog prava
  • Ekonomsko Pravo
  • Fleksibilno vreme
Polja studija
  • Studije prava (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije