Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 13 Master Prava  (LLM) Programi u Хонгконг 2024

13 LLM Programi u Хонгконг 2024

Pregled

Мр, или Мајстори закона, је напредни степен за оне који већ имају диплому у праву. Док мр није потребно да се баве адвокатуром у Хонг Конгу, многи правни стручњаци одлуче да предузму ову даље проучавање како да се концентришу на одређену област која их интересује и да изгради своју професионалну мрежу. Постоји велики број специјализација на располагању у оквиру академске мр категорије, а неки од оних који су доступни на универзитетима и академским институцијама у Хонг Конгу.

Дипл.правник степен је често предуслов за апликанте мр програма у Хонг Конгу, мада неки одабрани програми могу размотрити дипломцима из других сродних дипломце програма. У неким земљама широм света, као што су Швајцарска или Данској, мр је потребно да се баве адвокатуром, тако да студенти права у Хонг Конгу наћи мр је добра инвестиција ако планирају да раде у иностранству.ЛЛМ програма на универзитетима у Хонг Конгу трају једну до две године, а доступни су део времена или пуно радно време. Онлине ЛЛМ ученици у Хонг Конгу могу проучавати задржавајући стални радни распоред у исто време, или на други начин управљају својим густ распоред.

Ако мислите мр диплому универзитета у Хонг Конгу може помоћи да достигнете ваше академске и професионалне циљеве, идите доле и кликните да прочитате више, данас!

Pročitajte više

Filteri

  • LLM
  • Хонгконг
Polja studija
    Jezici Studije Ekonomije Studije Poslovanja
  • Studije prava
  • Zdravstvena zaštita
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije