Keystone logo

6 LLM Programi u Studije prava Studije nacionalnog prava Imigraciono pravo 2024

Filteri

Filteri

  • LLM
  • Studije prava
  • Studije nacionalnog prava
  • Imigraciono pravo
Polja studija
  • Studije prava (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

LLM Programi u Studije prava Studije nacionalnog prava Imigraciono pravo

У правном пољу, стручно знање о појединачним аспектима закона може бити од помоћи. Студенти који желе да наставе каријеру на терену могу изабрати да се упишу у ЛЛМ програм како би стекли специјализовано знање које им је потребно за успех.

Шта је ЛЛМ у Закону о имиграцији? Ова врста програма обично припрема студенте за будуће каријере правосуђа пружајући им свеобухватна знања о темама као што су сигурност граница, технологија, кибернетска сигурност, заштита приватности и војне операције и обавештајне службе. Студенти могу проучавати и управно право, безбедност у саобраћају и савезне уговоре како би им омогућили потпуну сазнање о предмету.

Ученици обично развијају критичну вештину док су уписани у програм ЛЛМ. Комуникација и језичке вештине могу им помоћи да се повежу са клијентима и успоставе пословне мреже и потенцијално могу довести до будућег унапређења посла. Снажне вештине решавања проблема могу бити корисне у више области живота.

Да би се утврдила цена програма ЛЛМ, најбољи поступак је обично да директно контактирате школе од интереса. Због тога што је свака школа другачија и поставља сопствену цијену школарине, трошкови програма драстично варирају.

Са више људи који емигрирају у различите земље него икада раније, потражња за запосленима са позадином у имиграционом закону расте. Неки ученици бирају да постану адвокати за имиграцију, док други проналазе рад као технолошки стручњаци, вршећи провере на имигрантима. Многи раде као царински службеници. Други воде каријере као службеници за имиграцију и друге врсте владиних службеника који раде за имиграцију и домаће агенције за безбједност.

ЛЛМ програм се може понудити или у кампусу или на мрежи. Узимање курсева на интернету може бити одлична опција за студенте који покушавају да уравнотеже своје образовање са породицама и каријери. Да бисте пронашли право школу, потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.