Keystone logo

54 LLM Programi u Studije prava Opšte pravne studije Interdisciplinarno pravo 2024

Filteri

Filteri

  • LLM
  • Studije prava
  • Opšte pravne studije
  • Interdisciplinarno pravo
Polja studija
  • Studije prava (54)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

LLM Programi u Studije prava Opšte pravne studije Interdisciplinarno pravo

ЛЛМ или магистар правних наука обично узимају научници који су завршили диплому права и желе да се специјализују у одређеном пољу студија. Завршетак програма може довести до развоја каријере и дубоког знања одређеног правног подручја.

Шта је ЛЛМ у интердисциплинарном праву? Ово је обично дугогодишњи програм за редовне студенте који омогућавају дубоко урањање у подручје студија фокусирано на правна питања. Програми могу бити прилагођени интересима ученика и омогућавају независне студије, или могу бити пројектовани од стране универзитета са потребним основним курсевима. Опције за теме имају тенденцију да буду велике и често укључују кривично право, јавно или приватно право, закон о ваздухопловству и многе друге дисциплине. За дипломирање би могла бити потребна напредна дисертација.

Студенти који заврше овај програм вероватно ће повећати своје вештине истраживања, омогућавајући им да разумеју велике количине информација. Студенти би такође могли да стекну стручност да дају усмене извештаје и процене правне теорије и концепте на високом нивоу, чиме ће их учинити вредним у професионалном окружењу.

Трошкови за сваки програм ће се флуктуирати због фактора као што су школарина, улазнице, књиге и приступ библиотеци. Најбоље је да заинтересовани студенти пажљиво погледају ове факторе за сваки универзитет.

Ученици који заврше диплому из интердисциплинарног права, обично траже посао у различитим правним областима. Они могу радити у судници као адвокати, правни консултанти, окружни адвокати и на крају судије у судници. Они могу наћи каријере који раде као државни одвјетници, било у кривичним, грађанским или уобичајеним поступцима. Могли би се специјализовати као адвокати за патенте или адвокати за некретнине за фирме и предузећа.

ЛЛМ у интердисциплинарном праву широко се нуди на универзитетима у неколико земаља. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.