Keystone logo

14 LLM Programi u Krivično pravo 2024

Filteri

Filteri

  • LLM
  • Studije prava
  • Studije krivičnog prava
  • Krivično pravo
Polja studija
  • Studije prava (14)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

LLM Programi u Krivično pravo

Пре него што студент стекне професионалну каријеру у праву, он или она обично морају да стекну диплому магистра права. Ова врста напредног степена је намењена студентима који траже интензивно образовање у области права. Многи од ових студената већ имају диплому дипломираних правника.

Шта је ЛЛМ у кривичном праву? Кривично право је специјализирана област права која се фокусира на криминал и његове правне последице. Овај тип студијског програма обично истражује субјекте форензике, узрочности, кривична дјела, оптужбе и још много тога како би одговарајуће припремио студенте за будућност у систему кривичног правосуђа. Студенти треба да разумеју теорије и појмове иза кривичног права кроз проучавање курсева као што су филозофија кривичног права, организовани криминал, криминализација, врсте кривичних дјела, кривични поступак и више.

Многи послодавци из различитих индустрија сматрају да студенти са напредним степеном кривичног права показују асортиман корисних особина и карактеристика. Ови ученици имају тенденцију да имају веће вештине преговарања поред напредних комуникационих способности. Поред тога, ученици у овој области обично показују успјех за темељито, критичко размишљање.

Трошкови зараде у кривичном праву могу се разликовати од једног универзитета до другог. Број потребних курсева, врста програма студија, локација школе и други фактори могу утицати на укупну школарину. Неки ученици могу чак добити финансијску помоћ, стипендије или студијске прилике за надокнаду трошкова.

Дипломци са степеном кривичног права могу да траже разне каријере у приватном и јавном сектору. Да би постали лиценцирани адвокат, студенти могу да поднесу захтевани испит о лиценцирању и да раде за државне агенције или приватне фирме. Студент може такође наставити рад као криминалистички аналитичар, супервизор, специјалиста за превенцију, кривични истражитељ и више.

Бројни универзитети широм свијета нуде диплому ЛЛМ. За ову врсту степена, многи ученици бирају локално проучавање, мада могу бити доступне и међународне опције. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.