Keystone logo

2 Učenje na daljinu LLM Programi u Studije prava Zakon o privatnosti podataka Međunarodni zakon o privatnosti podataka u Манчестер, Уједињено Краљевство за 2024

Filteri

Filteri

  • LLM
  • Уједињено Краљевство
  • Studije prava
  • Zakon o privatnosti podataka
  • Međunarodni zakon o privatnosti podataka
  • Манчестер
  • Učenje na daljinu
Polja studija
  • Studije prava (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular study format

Učenje na daljinu LLM Programi u Studije prava Zakon o privatnosti podataka Međunarodni zakon o privatnosti podataka

Манчестер је познат по својој архитектури и Великој Британији има други по величини градско подручје, 5 пута већи него у самом граду. Постоје само три универзитета, али они имају укупно 73 хиљада студената.

Šta je Međunarodni zakon o zaštiti podataka?
Međunarodni zakon o zaštiti podataka je sveobuhvatni koncept koji obuhvata zakonska pravila, propise i jurisdikcije koje se odnose na privatnost podataka. On uključuje principe koji regulišu prikupljanje, skladištenje, obradu, pristup, otkrivanje i druge upotrebe ličnih podataka koji su na bilo koji način oblikovani. To može da uključuje računarske datoteke ili papirne zapise, ali ne uključuje informacije o javnom domenu ili podatke koji nisu lični.

Međunarodni zakon o privatnosti podataka je grana zakona koja se odnosi na pravo pojedinca da kontroliše prikupljanje i korišćenje svojih ličnih informacija, posebno onlajn. Primarna svrha Međunarodnog zakona o zaštiti podataka je da osigura da pojedinci razumeju i pristanu na to kako će njihovi podaci biti korišćeni i zaštićeni. Njime se teži primeni principa pravedne informativne prakse. Obrada podataka u skladu sa Međunarodnim zakonom o zaštiti podataka je pravo na privatnost i može se ograničiti samo u specifičnim okolnostima diktiranim zakonom.

Koje karijere su moguće uz Međunarodni zakon o zaštiti podataka?


Međunarodni zakon o zaštiti podataka je polje koje brzo raste. Potreba za obrazovanjem i regulativom u digitalnom dobu dovela je do toga da međunarodni programi za pravo na privatnost podataka budu dostupni na mnogim univerzitetima. Ne samo da takvi programi uče buduće advokate o zakonu, već pružaju i praktično iskustvo koje može biti korisno prilikom podnošenja zahteva za posao posle diplomiranja.Mnoge od tih pozicija nalaze se unutar vlade, ali diplomci Međunarodnog prava na zaštitu podataka takođe su zaposleni u tehnološkim kompanijama i drugim privatnim organizacijama. Međunarodni poslovi zaštite podataka mogu se naći i u javnom i u privatnom sektoru.Koje su prednosti proučavanja Međunarodnog zakona o zaštiti podataka?Proučavanje Međunarodnog zakona o zaštiti podataka pruža razumevanje pravnih i tehničkih okvira koji regulišu privatnost podataka. To omogućava studentima da razumeju pravo u praksi i mogu biti od pomoći prilikom konkulisanja za posao po završetku studija. Proučavanje Međunarodnog zakona o privatnosti podataka takođe podrazumeva praktičan rad, kao što je učešće i sprovođenje istraživačkih projekata. Ova kombinacija teorije i praktičnog rada daje prednost studentima prilikom podnošenja zahteva za međunarodne poslove zaštite podataka.Šta ću studirati tokom diplome Međunarodnog prava o zaštiti podataka?Tokom programa međunarodnog prava na zaštitu podataka, studenti će studirati kombinaciju osnovnih i izbornih kurseva iz prava i tehnologije. Ovo je dalje razumevanje Međunarodnog zakona o privatnosti podataka pružanjem primera u kontekstu i istraživanjem pravnih principa kao što su pravo na informacije, saglasnost, kvalitet podataka i svrha Ograničenje.

Велика Британија, Велика Британија је више од 300 година и обухвата четири конститутивне народе: Енглеска, Шкотска, Велс и Северна Ирска. Велика Британија је била центар образовања за последњих 1.000 година и поседује многе древне и истакнути универзитета. Страни студенти чине значајан део студентског тела на универзитетима у Великој Британији.

ЛЛМ или Мастер закона степена је академски степен, често тражи студенте са основним правници који желе да се образују темељније у једној специфичној области студија права. ЛЛМ програми су истраживања оријентисана и обично трају годину дана.

Online ili učenje na daljinu odnosi se na upotrebu elektronskih medija i informacionih i komunikacionih tehnologija (IKT) u obrazovanju. Sa online učenjem, može se pristupiti obrazovanju u bilo koje vreme i sa bilo koje lokacije sa dostupnom internet vezom.