Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 25 Master Prava  (LLM) Programi u Pravna praksa 2024

25 LLM Programi u Pravna praksa 2024

Pregled

Магистар правних наука је студиј са једним до двогодишњим редовним студијама са глобалним кредибилитетом. Ова напредна сертификација пружа студентима права са акредитацијама у фокусираној области која је прихваћена из једне земље у другу. Дипломци из овог програма нуде адвокатским друштвима искрену област знања и квалификације за рад у мултинационалном правном окружењу.

Шта је ЛЛМ у правној пракси? Овај степен програма обухвата завршетак стручне обуке неопходне за ЛПЦ, што је неопходно за праксу као адвокат у Енглеској иу Велсу. Неке од студијских тема укључују основна основа пословног права, кривично и грађанско парничење, имовинско право и порез. Друге теме могу укључити професионално понашање и регулацију. Учесници програма често бирају да уче уже теме, као што су породична или међународна породична права, закон о личној повреди или комерцијална судска парница.

Научници у овом ЛЛМ програму могу добити вриједне вјештине које остану с њима током своје каријере. То би могло укључити побољшане вештине истраживања и способност стварања организованог плана. Друге практичне вештине могу се састојати од способности преговарања која се може користити лично и професионално.

Заинтересоване особе могу пронаћи прилике да заврше ЛЛМ у програму правне праксе у школама широм света. Ове класе су често доступне као онлајн или даљински студијски курсеви. Разноликост локација и формата доводи до низа трошкова. Надолазећи ученици сматрају да је најбоље контактирати своје жељене школе појединачно.

Завршетак програма ЛЛМ у програму правне праксе може довести до положаја који нису у адвокатској канцеларији, као што је наставник или истраживач јавног реда. Друге могућности за каријеру могу се наћи у пракси страног права у земљи која није земља порекла ученика. Дипломци могу пронаћи правне послове у области интелектуалне својине или рјешавања сукоба, радећи за комерцијалне фирме или за јавне ентитете.

Образовне институције нуде мноштво избора за будуће студенте. Онлине класе пружају и флексибилност и већи приступ академском успеху. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • LLM
  • Studije prava
  • Teorija prava
  • Pravna praksa
Polja studija
  • Studije prava (25)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije