Keystone logo

23 LLM Programi u Studije prava Studije Administrativnog prava Pravna uprava 2024

Filteri

Filteri

  • LLM
  • Studije prava
  • Studije Administrativnog prava
  • Pravna uprava
Polja studija
  • Studije prava (23)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

LLM Programi u Studije prava Studije Administrativnog prava Pravna uprava

ЛЛМ је обично отворен за студенте који имају или додипломску или професионалну сертификацију по закону. Међутим, неки програми могу бити доступни студентима с сличним сертификатима у различитим, али сродним областима.

Шта је ЛЛМ у правном управљању? Често се постављају против локалних прописа институције, они који се баве цертификацијом у правном управљању имају тенденцију да проучавају процесе и примену закона у корпоративном или синдикалном окружењу. Обично, али не увек, студија управљања је упарена са стратегијама управљања ризицима и обуком усаглашености са посебним фокусом на успјешну имплементацију управљања унутар пословног ентитета. Студенти често истражују тренутно стање корпоративног права како на локалном, тако иу иностранству и раде на развоју нових решења за савремена питања.

Научници у овој области могу добити многе корисне вештине које могу да унапреде своје каријере и лични раст. Дипломанти често показују изузетан талент у решавању проблема, пословној администрацији и интердисциплинарном размишљању, као и врхунским комуникацијским вештинама.

Стопа школовања ће се разликовати између различитих програма и земаља. Како програми за доделу ЛЛМ-а често прихваћају међународне студенте, студентска земља држављанства може такође утицати на укупне трошкове похађања.

Управљање ризицима и усаглашеност су зрела поља могућности за дипломце. Док магистар закона није довољан да практикује право у већини области, студенти се могу квалификовати за положаје као адвокати корпорације, менаџери ризика, адвокати за ризик, службеници за усклађивање, надзорни директори и аналитичари ризика са додатним степеном или испити. Друге позиције на високом нивоу које могу бити доступне без додатних акредитива укључују послове као корпоративни секретари, правни помоћници и паралегалци. Коначно, дипломци могу такође користити своју стручност за управљање како би дјеловали као директори правних фирми или директори мултинационалних правних одјељења.

Комплетирање ЛЛМ-а у правном управљању може се обавити са неколико локација широм света и помоћи да се отпочне међународна каријера. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.