Keystone logo

151 LLM Programi u Studije prava Opšte pravne studije Pravo 2024

Filteri

Filteri

  • LLM
  • Studije prava
  • Opšte pravne studije
  • Pravo
Polja studija
  • Studije prava (151)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

LLM Programi u Studije prava Opšte pravne studije Pravo

Многи студенти се надају да ће завршити високу школу након завршетка дипломског студија. За оне који су заинтересовани за област права, добијање магистарских студија може им пружити стручност у одабраној теми, припремајући их за успјех у њиховој будућој каријери.

Шта је ЛЛМ у правним студијама? Ова врста програма обично даје ученицима потпуно разумевање правних питања у пословном свету. Курсеви обично покривају широке типове закона, укључујући регионалне, трговинске, комерцијалне и еколошке. Студијама случаја, презентацијама и пројектима ученици могу сазнати о људским правима и рјешавању спорова. Циљ програма је обично да ученици упознају међународне законе и како оне утичу на пословање.

Ученици обично развијају вештине док су уписани у ЛЛМ програм. Неколико од њих, као што су аналитичко размишљање и решавање проблема, омогућавају ученицима да у потпуности разумеју сложена правна питања и решења за дизајн и могу довести до унапређења посла. Други, као и комуникационе вјештине, корисни су иу области каријере и личних области живота.

Трошкови ЛЛМ програма варирају у школама. Сваки универзитет нуди различите програме и има своје школарине, па трошкови могу бити веома различити, посебно између школа које се налазе у различитим земљама.

Потражња за људима са позадином у правним студијама расте пошто свет напредује са технологијом и глобалном трговином. Неки ученици постају паралегалци. Други воле да раде као правни помоћници. Многи користе своја знања како би постали правни професори, док други настављају своје образовање и на крају постају адвокати. Послови као правни консултанти су често доступни, или студенти могу изабрати да раде као правни аналитичари и истраживачи.

Многе школе широм света препознају потребу ученика за флексибилне наставе. Да би задовољили овај захтев, универзитети нуде више класа на мрежи него икада раније. Да бисте започели, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.