Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 2 Master Prava  (LLM) Programi u Pravo EU 2023

2 LLM Programi u Pravo EU 2023

Pregled

Програми Мастер ин Лавс нуде вредне користи. Напредна образовна могућност обично траје годину или две за завршетак. Програми ближе разматрају области правног усредсређивања, пружајући обуку студентима права који се надају да ће даље истражити у једну или две области концентрације.

Шта је ЛЛМ у закону ЕУ? Овај степен програма разматра специфичне правне системе унутар Европске уније. Ученици могу истражити суштинске и процедуралне праксе. Курсеви могу укључивати економске, уставне и институционалне темеље закона, као и административно и кривично право. Закон ЕУ има тенденцију да супротстави законе одређених нација и достигне све области закона.

Учествовањем у програму права у праву ЕУ ученици често стекну вјештине које су корисне у свом личном животу и професионалним каријерама. На примјер, учесници програма могу развити разумијевање њихових законских права као грађана одређене земље и као грађани Европске уније.

Постоји низ међународних и онлајн опција за упис, а трошкови често одражавају ове разлике. За будуће студенте је разумљиво да контактирају академске институције и питају се о трошковима и другим проблемима уписа.

ЛЛМ у Закону Европске уније пружа увод у очекивано професионално понашање у судовима и правним поступцима. Дипломци могу пронаћи каријере у својој матичној земљи или на међународним мјестима. Могућности за запошљавање обично укључују корпоративно и приватно право, националну јавну службу (као државни службеник или дипломат, на примјер), политичку анализу, владине позиције, невладине организације и истраживања у академским и законским областима. Неки дипломци могу наћи запослење у надзорним тијелима која се баве европским питањима или као адвокати у транснационалним фирмама. Други могу наћи посао као истраживачи, презентујући на семинарима и конференцијама.

Часови су доступни и онлине и лично на универзитетима и другим институцијама широм света. Да бисте пронашли право школу за вас, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • LLM
  • Studije prava
  • Studije međunarodnog prava
  • Pravo EU
Polja studija
  • Studije prava (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Povezane oblasti studija