Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 9 Master Prava  (LLM) Programi u Pravo u oblasti medija 2024

9 LLM Programi u Pravo u oblasti medija 2024

Pregled

Обично се фокусирајући на одређену област интересовања, ЛЛМ је степен дипломирања на пољу права. Већина програма ЛЛМ дизајнирана је за завршетак једне године редовног уписа.

Шта је ЛЛМ у Закону о медијима? Богато и брзо растуће поље, програми у овој области углавном се фокусирају на регулацију и управљање различитим облицима медија, укључујући филмове, умјетност и музику. Интензивне студије закона о ауторским правима, како на националном тако и на међународном нивоу, као и на који се они упоређују са онима из других земаља, представљају заједнички посао за студенте који се баве овим степеном. Курсеви који ученици могу да бирају често укључују законе о трговини, порезима и имиграцији, као и уговорни закон. Иако већина програма има регулисани основни курикулум о ауторском и забавном праву, изборне понуде обично одређују лични интереси ученика или тежње у каријери.

Ученици имају тенденцију да развијају снажну пословну оријентацију и постану високо способни за преговоре, правна истраживања и писање уговора. Као и потенцијално отварајући пут за будуће каријере, ове особине могу такође омогућити студентима да прате могућности високог образовања.

Већина програма ЛЛМ су краћи од других диплома, па су трошкови знатно нижи. Најцењеније информације о распореду накнада за програм се често могу добити од финансијског одељења институције.

Континуирани развој технологије подстакао је мноштво незаменљивих законских проблема и превише стручњака за медијско право како би их ријешили. Диспаритет је довољно поље потенцијала за дипломце са овим степеном, што им омогућава да се евентуално квалификују за положаје у већим корпорацијама као руководиоци за заштиту ауторских права и менаџери уговора. Иако ЛЛМ обично неће омогућити дипломираном да практикује закон без даљег акредитирања, ова награда на дипломским нивоима може отворити послове као адвокати за медије, ауторска права и заштитне марке, генерални заступници, корпоративни савјетници и регулаторни сарадници када су комбиновани са Јурис Доцтор-ом или еквивалентним степен.

Студирање за ЛЛМ у Закону о медијима може се остварити у потпуности на интернету, а многи програми су отворени за међународне кандидате. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • LLM
  • Studije prava
  • Studije Poslovnog prava
  • Pravo u oblasti medija
Polja studija
  • Studije prava (9)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije