Keystone logo

6 LLM Programi u Pravo u oblasti nauke o sportu 2024

Filteri

Filteri

  • LLM
  • Studije prava
  • Studije Poslovnog prava
  • Pravo u oblasti nauke o sportu
Polja studija
  • Studije prava (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

LLM Programi u Pravo u oblasti nauke o sportu

Мр, или Магистар закона, је напредна степен закон који има кредибилитет у земљама широм света. Овај студиј је обично спроводи од стране оних који имају диплому и желите да стекну глобалне правне квалификације или дубље разумевање закона. ЛЛМс може бити понуђена у многим областима фокус.

Шта је мр у Спортском закона? Овај степен има за циљ да пружи студентима са већим разумевањем атлетици законима и правним питањима широм света. Типично ова студиј даје фокус на међународном и глобалном закон о спорту, који се бави темама као што су међународног привредног права, широм света спортских организација и такмичења, спорта у друштву, уговорног права и арбитраже. То такође може дискутовати проблеме са којима се суочавају међународне спортске организације као што су илегално коцкање, корупције, дроге и стероида, и манипулације игре. Студенти могу имати прилику да заврше приправнички стаж као део свог изабраног програма.

Једна од највећих предности за зарађују у ЛЛМ диплому је да даје акредитиве који су прихваћени у многим земљама широм света. Ово је непроцењива предност у данашњем конкурентном глобалном тржишту рада. Поред тога, овај степен омогућава боље разумевање замршеност и комплексност међународног спортског права, и може да побољша комуникацију и критичко мишљење вештине.

Трошкови зарада је ЛЛМ зависи од фактора као што су земље у којој је стекао степен, структура појединачног програма, и досадашњем току кредита ученика. Важно је да истражи за финансијску компатибилности пре уписа.

Магистар закон о спорту је од непроцењивог значаја за студенте који желе да уђу каријеру у међународном спортском праву. Студенти могу наћи у ситуацији да добро прилагођен да постану адвокати, адвокати уговора за спортске организације, адвокати за спортисте, или правних саветника.Поред тога, студенти могу бити у стању да нађе посао као консултанти закон о спорту. Наставни могућности могу бити на располагању за дипломце који желе да образују будуће генерације спортских адвоката.

Почните проналажења вашег спортски програм ЛЛМ данас. Трагање за свој програм испод и контакт директно признање канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.