Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 2 Fleksibilno vreme Master Prava  (LLM) Programi u Smernice za podatke u Уједињено Краљевство 2024

2 Fleksibilno vreme LLM Programi u Smernice za podatke u Уједињено Краљевство 2024

Pregled

Šta su politike podataka?
Politike podataka posvećene su zaštiti digitalnih informacija i posebno ličnih podataka. Lični podaci su svaka informacija koja se odnosi na pojedinca koji se može identifikovati iz tih informacija, bilo samostalno ili u kombinaciji sa drugim informacijama. Stepen politike podataka je dobar način da pojedinac uđe u oblasti zakon o privatnosti ili sajber bezbednosti. Ovo polje može biti posvećeno pojedincima, preduzećima ili institucijama.

Standardni zakoni o zaštiti podataka su od suštinskog značaja za socioekonomsku sigurnost 21. veka jer pojedincima nude određena prava nad njihovim ličnim podacima, uključujući ko ih može prikupiti, kako se mogu koristiti i zaštititi i šta se dešava kada stvari krenu naopako.

Šta ću studirati tokom stepena politike podataka?
Dok proučavaju politike podataka, studenti će saznati o raznim organizacijama koje prikupljaju i koriste lične podatke, kako se podaci prikupljaju i čuvaju i kako se podaci mogu zloupotrebljavati i manipulisati. Stupnjevi politike podataka takođe se fokusiraju na to kako primeniti zakone i politike za zaštitu podataka.

Kakvo je tržište rada za stepene politike podataka?
Polje politike podataka ubrzano raste sa sve više kompanija koje prikupljaju informacije od svojih kupaca i online profila. Postoji velika potražnja za nosiocima podataka politika stepena i karijere u politici podataka nude konkurentne plate i mogućnosti za napredovanje. Politika podataka diplomci mogu raditi kao advokati, službenici za usklađenost, službenici za sajber bezbednost, ili zakonodavci.

Kako ću znati da li treba da proučavam politike podataka?
Stupnjevi politike podataka su odličan izbor za svakog pojedinca koji želi budućnost u pravima na privatnost ili sajber-bezbednosti. Stupnjevi politike podataka zahtevaju snažne veštine u tehnologiji i tehnologiji. Studenti zainteresovani za politiku podataka takođe treba da budu spremni da čitaju i razumeju složene pisane informacije, budu orijentisani na detalje i imaju snažneveštine komunikacije.

Велика Британија, Велика Британија је више од 300 година и обухвата четири конститутивне народе: Енглеска, Шкотска, Велс и Северна Ирска. Велика Британија је била центар образовања за последњих 1.000 година и поседује многе древне и истакнути универзитета. Страни студенти чине значајан део студентског тела на универзитетима у Великој Британији.

ЛЛМ или Мастер закона степена је академски степен, често тражи студенте са основним правници који желе да се образују темељније у једној специфичној области студија права. ЛЛМ програми су истраживања оријентисана и обично трају годину дана.

Učenje sa skraćenim radnim vremenom omogućava vam da steknete diplomu ili kvalifikaciju čak i ako se ne može pohađati školu na puno radno vreme. Može se učiti sopstvenim tempom, postepeno akumulirajući kredite koji se računaju na konačnu kvalifikaciju.

Pročitajte više

Filteri

  • LLM
  • Уједињено Краљевство
  • Studije prava
  • Zakon o privatnosti podataka
  • Smernice za podatke
  • Fleksibilno vreme
Polja studija
  • Studije prava (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije