Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 3 Master Prava (LLM) Programi u Spajanja i akvizicije 2024

3 LLM Programi u Spajanja i akvizicije 2024

Pregled

Испуњавање студената са вишом стручном спремом, магистар правних наука или ЛЛМ, је дипломски степен. Већина ЛЛМ програма садржи баланс предмета и истраживања, а неки имају потребу за тезом.

Шта је ЛЛМ у спајању и набавкама? Захтијевање стручности у рачуноводству и бизнису, планови студија са фокусом на спајања и аквизиције често су интердисциплинарни и укључују динамичну разноликост курсева. Корпоративно управљање, трговинска регулатива, пореска и пословна стратегија обично служе као окосница ових програма, припремајући ученике да се ангажују на високом нивоу управљања ризицима за трансакције између различитих пословних субјеката. Како се многе трансакције сада спроводе на глобалном нивоу, студенти такође могу проучавати међународне прописе који се односе на спајања и аквизиције. Обично су основни рачуноводствени и економски курсеви понуђени као изборни предмети који допуњују правно и пословно образовање ученика.

Вјештине које су научене од завршетка магистра права у спајању и стицању могу помоћи ученицима како у својој каријери тако иу дому. Значајне особине које су уобичајене за успјешне дипломце укључују добро развијено осјећање пословног увјерења, изузетне способности размишљања и изванредне вјештине финансијског управљања.

Поред разматрања стопе школарине, требало би да узмете у обзир све лабораторијске трошкове повезане са вашим разредима, јер они могу значајно утицати на ваш школски буџет. Други аспекти који треба размотрити обухватају локацију универзитета, трајање степена и да ли ћете присуствовати онлајн или особним особама.

С обзиром на специјализовану природу степена, већина дипломаца раде у приватном сектору и могу имати више позиција на високом нивоу у пословању и рачуноводству. Специфичне каријере које могу постати доступне ученицима су правници специјалисти, стручњаци за спајање и аквизицију, усаглашавање и регулаторни заступник и пословно повезивање. Иако ће већина правних позиција захтијевати додатне акредитиве, постоји неколико каријерних путева, као што су консултанти за усклађеност са клијентима и стратешки пословни аналитичари, доступни на корпоративном тржишту за оне без великог правног порекла.

Доступни су на глобалном нивоу, програми с пуним радним временом и пуним радним временом за ЛЛМ у спајању и преузимању. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

 • LLM
 • Studije Poslovanja
 • Spajanja i akvizicije
Polja studija
 • Studije Poslovanja (3)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije