Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 16 Master Prava  (LLM) Programi u Studije krivičnog prava 2023

16 LLM Programi u Studije krivičnog prava 2023

Pregled

Дипломски програми који нуде диплому Мастер оф Лавс или ЛЛМ, обично трају између једне и двије године студирања. Захтеви за степен варирања варирају између институција, али могу довести до значајних истраживања или рада на тези.

Шта је ЛЛМ у студијама о кривичном праву? Укључујући и кривично право и кривично правосуђе, научници из кривичног правосудног студија обично занимају интеракције између појединаца и казнених система. Иако су кривично право и кривично правосуђе уско повезана поља, степен у сваком се фокусира на изразито различиту етику, праксу и процесе у правосудном систему. Док студенти из кривичног права обично проучавају правна текста и поступке кривичног права, ученици кривичне правде су често више забринути због друштвених и политичких аспеката који се развијају у кривичном праву. Поред тога, иако се већина програма фокусира на правни систем локације универзитета, доступне су и могућности студирања међународног кривичног права или кривичног правосуђа.

Аналитичко писање, правно истраживање и управљање временом су неке од најистакнутијих вјештина које се налазе у дипломским студијама за кривично право. Поред пружања путева за правну каријеру, ове вјештине могу помоћи у побољшању свакодневних комуникација и активности ученика.

На цену вашег степена може утицати мноштво сложених фактора, као што су трајање степена и појединачни програми. Финансијске или штедне канцеларије ваших потенцијалних школа обично могу пружити најтачније процјене буџета за похађање.

Правни положаји могу бити високо конкурентни, али дипломци који поседују и професионални степен права и акредитације у кривичним правним студијама могу бити у могућности да стекну критичну предност на такмичењу. Медијатори, службеници за спровођење закона, судски администратори, правни писци и паралегалци су сви потенцијални начини за кандидате са ЛЛМ који се фокусирају на кривично правосуђе. Алтернативно, они са ЛЛМ специјализованим за кривично право обично се баве каријерама директно у оквиру закона тако што зарађују доктор Јурис или еквивалентни акредитив и служе као адвокати одбране, кривични тужитељи и судије.

Програми који нуде ЛЛМ у студијама о кривичном праву су широко доступни на глобалном нивоу и нуде распореде с пуним радним временом и пуним радним временом. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • LLM
  • Studije prava
  • Studije krivičnog prava
Polja studija
  • Studije prava (16)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije