Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 11 Master Prava  (LLM) Programi u Tehnološko pravo 2024

11 LLM Programi u Tehnološko pravo 2024

Pregled

Мр информационе технологије програм има за циљ да промовише напредно знање и разумевање закона информационих технологија, у најширем смислу, у оквиру међународних, европских и домаћих подешавања.

Овај програм истражује богатство правним питањима у вези са компјутеризације и са Интернетом, кључна тема сада еволуција, као и веће приближавање, информационих и комуникационих технологија. ЛЛМ информационе технологије програми такође истражује све већу вредност придодати и информације ће вам омогућити да допринесе многим актуелним областима дебате у праву информационих технологија. Уобичајени области покривене укључују регулаторних приступа информационој технологији, надлежности, Одговорност за садржај, приватност и заштиту података, интелектуалне својине, стандарде и конкуренцију, сајбер криминал, е-цоммерце, као и дигиталног јаза.До краја ЛЛМ програма информационе технологије, студенти би требало да се појављују са разумевањем закона информационе технологије не само у правном смислу, већ и њене социјалне, етичке, културне и комерцијалне контекстима.

ЛЛМ информационе технологије раде професионалци широм света у широком спектру индустрија и сектора. Можете се помицати кроз ЛЛМ програме информационе технологије у наставку да бисте сазнали више о могућностима чекају Вас!

Pročitajte više

Filteri

  • LLM
  • Studije prava
  • Tehnološko pravo
  • Tehnološko pravo
Polja studija
  • Studije prava (11)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije