Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 5 Master Prava  (LLM) Programi u Ugovorno pravo 2023

5 LLM Programi u Ugovorno pravo 2023

Pregled

ЛЛМ је магистар права. То је универзално признат постдипломски правни степен. Обично траје годину дана редовног студирања. Многи студенти и стручњаци остварују овај степен да стекну стручност у одређеној области права.

Шта је ЛЛМ у уговору? Дипломирао је магистар правних наука који се бави обавезним правним уговорима између два или више појединаца или ентитета. Потенцијалне теме курса могу укључивати напредне владине уговоре, извршење уговора, управљање уговорима о интелектуалној својини, уговоре и питања о приватности података и уговоре о уговорима о трговачким маркама. Ови курсеви обично пружају дубље разумијевање основних правних поступака, са нагласком на писању и вођењу разних уговора.

Многи дипломци развијају напредне вештине у читању, разумевању и изради уговора. Ово може помоћи да разумеју уговоре са којима се сусрећу у свакодневном животу. Они такође могу даље развијати истраживачке и аналитичке вјештине, заједно с могућношћу писања што краће. То би могле бити одличне вјештине за унапређење њихове каријере.

Пошто не постоји универзална дефиниција појма ЛЛМ, она се на различите начине користи на различитим универзитетима широм света. Ова варијација у програмима доводи до неконзистентности цене од једног програма до другог. Контактирајте своју будућу школу за детаљније информације о школарини.

Многи дипломирани студенти са Законом о јавним набавкама имају право на правну каријеру у приватном сектору или као стручњаци у већим фирмама. Уговори су често велики део правних односа, па обично постоје разне могућности. Дипломанти ће моћи да нађу посао као међународни адвокати, владини консултанти за уговоре, адвокати за интелектуалну својину, адвокати за спорт и забаву или адвокати за пореске уговоре. Свако поље које укључује уговоре може представљати добар подудар за појединце који поседују овај степен.

Више и више диплома Мастер оф Лавс се нуди на мрежи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • LLM
  • Studije prava
  • Studije Administrativnog prava
  • Ugovorno pravo
Polja studija
  • Studije prava (5)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije