Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 2 Master Prava  (LLM) Programi u Ustavno pravo 2024

2 LLM Programi u Ustavno pravo 2024

Pregled

Узимајући између једне до двије године за завршетак, ЛЛМ је напредни степен права у области права. Настао од Легус Магистер, овај степен је познат и као Мастер оф Лавс и може понудити студентима конкурентну предност за будуће каријере.

Шта је ЛЛМ у Уставном закону? У зависности од програма, студенти могу проучити устав државе домаћина универзитета или преузети широк преглед међународних уставних закона. Друге врсте устава, као што је држава или покрајина, такође се могу спроводити као подручје од интереса. Како већина уставних докумената описује односе моћи између органа власти и њихових грађана, многи научници у овој области посвећују значајно вријеме истраживања грађанским правима, често се фокусирају на специфичне демографске податке, као што су дјеца или жене, и како ти закони утичу на њих.

Специфичне вештине стечене из позадине у уставном праву укључују сложено разумевање грађанских права, способност правног писања и истраживачки успех. Поред тога, многи студенти добијају напредне разлоге и вештине управљања временом, који могу помоћи ученицима на и ван посла.

Балансирање књига за колеџ захтева разматрање различитих фактора, укључујући и дужину програма и локацију. За најсавременије информације о буџету, размотрите консултације са вашим финансијским канцеларијама будућих школа.

Перспективе занимања у уставном праву обично се траже у правном пољу, али студенти такође могу пронаћи велике могућности у свијету образовања, развоја пословања и администрације. С обзиром да различити региони имају различите услове, ученици се могу квалификовати за праксу или могу затражити додатне степене и испите пре него што постану адвокати. Типичне позиције дипломираних студената у овој области укључују уставног адвоката, правног саветника, консултанта за усклађивање и правног васпитача.

Ваш ЛЛМ у Уставном закону може се заслужити комбинацијом онлајн и оффлине часова и у институцијама широм свијета. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • LLM
  • Studije prava
  • Studije Administrativnog prava
  • Ustavno pravo
Polja studija
  • Studije prava (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije