Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 8 Master Prava  (LLM) Programi u Zakon o građanskim pravima 2024

8 LLM Programi u Zakon o građanskim pravima 2024

Pregled

ЛЛМ је диплома додељена појединцима који су се одлучили наставити са својим правним студијама. Појединци могу одлучити да добију ЛЛМ за стицање стручности у специјализованој области права, као што је закон о стечају или економски закон.

Шта је ЛЛМ у Закону о грађанским правима? Овај програм је осмишљен тако да ученици критички размишљају о питањима која данас отежавају мањине. Курсеви се могу фокусирати на женска права, родне студије, староседелачко становништво, имигранте или било коју другу групу која редовно усмјерава већина. Циљ ових курсева је унапређење анализе учесника и критичке аналитичке вјештине како би могли спровести правне реформе или, у најмању руку, развити теорије како ће водити будућу правну реформу.

Појединци који дипломирају у грађанским правима имају тенденцију да поседују дубоко саосећање и разумевање за све људе и културу. Многи дипломци такође имају дубок осећај за исправно и погрешно и способност да размишљају дубоко и рационално о томе како ићи на исправљање грешака. Свака од ових особина може их добро послужити у свим аспектима живота.

Трошкови ЛЛМ-а варирају знатно и зависе од више фактора. Поред своје локације и изабране институције, појединци морају узети у обзир и трошкове живота.

Дипломци са дипломом из закона о грађанским правима могу постати приватни адвокати за грађанска права, активисти за грађанска права или адвокати за велике организације. Пошто већина корпорација треба да примењује праксе и процедуре за ублажавање ризика од дискриминације, дипломци овог програма могу бити у могућности да нађу посао унутар корпоративног сектора. Неки могу постати јавни правници, заговарајући права оних који немају ресурсе.

Многе школе нуде онлине ЛЛМ програме који су погодни за студенте који имају пуно радно време или породице којима се брине. Да бисте сазнали више о опцијама које су вам на располагању, потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе коју сте изабрали попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • LLM
  • Studije prava
  • Studije zakona o ljudskim pravima
  • Zakon o građanskim pravima
Polja studija
  • Studije prava (8)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije