Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 6 Master Prava  (LLM) Programi u Zakon o javnom interesu 2024

6 LLM Programi u Zakon o javnom interesu 2024

Pregled

Магистар закон јавног интереса одличан избор за оне који желе да свет учине бољим местом. Они који држе ову диплому имају прилику да се укључе у јавну службу и од стручних правног заступника у добротворне сврхе, непрофитним организацијама, владине институције и предузећа.

&nbsp

Шта је Магистар Закону јавног интереса? Ово је степен дипломирани нивоу, углавном резервисан за оне који су већ завршени неку врсту формално правног образовања. Они који врше ову ЛЛМ учинити тако да стекну специјализована знања у одређеној области права јавног интереса. Јер ово поље је широк и разнолик, постоји низ стазама студије из којих ученици могу да бирају. Студијски подручја могу укључивати људска права, политике животне средине и заштите потрошача.

&nbsp

Добијања Магистар Закона јавног интереса даје низ погодности.Они који држе овај степен су у стању да изграде на њиховом постојећег правног знања да постану стручњаци у одређеној области права. Ово може бити веома им вредну имовину иу јавном иу приватном сектору.

&nbsp

Тешко је проценити тачан трошкове зараде овај степен, јер ће школарина и животни трошкови зависе од земље и институције. Из тог разлога, важно је да потенцијални студенти темељно истражити трошкове повезане са програмима у којима су они заинтересовани.

&nbsp

Они који држите Магистар Закону јавног интереса сматрају стручњаци у својим областима, и као такви су у конкурентском положају за запошљавање. Матуранти могу наћи посао са владиним агенцијама, непрофитним организацијама или групама заговарања. Традиционални приватна пракса је такође опција, јер су правници позиције са корпорацијама и другим привредним субјектима.

&nbsp

Многе институције прихвате онлине апликација за овај степен. Препоручљиво је да се темељно истраже пријемном захтеве пре подношења вашу апликацију. Ова информација се може лако наћи преко листинга програма. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.

Pročitajte više

Filteri

  • LLM
  • Studije prava
  • Studije zakona o ljudskim pravima
  • Zakon o javnom interesu
Polja studija
  • Studije prava (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije