Keystone logo

7 LLM Programi u Studije prava Studije ekonomskog prava Zakon o nekretninama 2024

Filteri

Filteri

  • LLM
  • Studije prava
  • Studije ekonomskog prava
  • Zakon o nekretninama
Polja studija
  • Studije prava (7)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

LLM Programi u Studije prava Studije ekonomskog prava Zakon o nekretninama

Програм ЛЛМ је онај који се фокусира на различите области закона. Иначе познат као магистар закона, овај степен се додјељује онима који заврше комплетни наставни план и програм на одређеном подручју, који може трајати од једне до три године.

Шта је ЛЛМ у Закону о непокретностима? Курсеви у овом програму имају за циљ да помогну студентима да развију теоријско и практично разумевање планирања некретнина и закона. Инструктори се могу фокусирати на продубљивање разумевања учесника о финансијама, пореском закону, куповини земљишта, стамбеном и комерцијалном развоју, затварању, изради, преговарању, грађевинском закону и стратегијама планирања. Општи циљ оваквих програма јесте да ученици буду спремни да могу похађати своју диплому у пракси у сектору некретнина.

Осим што су вежбање спремне, дипломци овог програма имају тенденцију да поседују добро разумевање тржишта некретнина и трендова који га утичу. Многи учесници такође одлазе са снажним вештинама преговарања и снажним способностима за решавање конфликата.

Трошкови ЛЛМ програма варирају од државе до државе, земље до земље и школе у ​​школу. Студенти требају извршити своје истраживање и буџет према томе прије него што се пријављују.

Особе са степеном права на непокретности су обично опремљене вештинама потребним за саветодавне послове о куповини и продаји комерцијалних, стамбених и индустријских објеката. Они могу одлучити да се усредсреде на законе о становању, аукције, земљишно право или закон о станарима. Мада појединци могу ићи да пронађу позиције унутар већ успостављених фирми и организација, многи бирају предузетничку руту и ​​започну своју приватну адвокатску фирму.

Када су у питању школе које нуде ЛЛМ у Закону о некретнинама, има много опција. Када појединац на крају зависи од његове локације и ресурса. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.