Keystone logo

5 Master pravnih nauka Programi u Studije prava Opšte pravne studije Studije prava 2024

Filteri

Filteri

  • Master pravnih nauka
  • Studije prava
  • Opšte pravne studije
  • Studije prava
Polja studija
  • Studije prava (5)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master pravnih nauka Programi u Studije prava Opšte pravne studije Studije prava

Магистар правних студија је непрофесионална правна диплома. Као такав, обично покрива нека подручја у правној области. МЛС програм се често завршава у једној години.

Шта је МЛС у правним студијама? То је програм намењен студентима који желе блиско сарађивати са прописима, правним питањима и преговорима. Правне студије разматрају институције, вриједности и праксе везане за законитост у одређеној земљи или на глобалном нивоу. МЛС програми могу комбиновати различите алате за учење, као што су испити, предавања и дискусије, како би учесници могли добити нове информације. Тачни стручњаци за курсеве током овог програма могу у великој мјери разликовати школу. Потребни курсеви могу бити слични америчком систему јавног права, правној анализи у писању и истраживању, пословном праву, имиграционом закону и политици заштите животне средине.

Многи ученици се одлуче уписати у МЛС програм како би им помогли да се боље упознају са правним поступцима. Учесници такође стекну вјештине потребне за успјех у личном и професионалном окружењу. Ове вештине могу укључивати преговоре, решавање проблема и управљање временом.

Ако кандидати желе да процене школарину, они морају директно контактирати школе. Добијање универзалног трошка је немогуће јер толико фактора утичу на школарину. На пример, локација школе, фокус програма и трајање програма могу додати или одузети од трошкова.

По завршетку студија МЛС у правним студијама, студенти могу имати широк спектар каријера. Ове расположиве стазе могу утицати и друга едукација дипломаца и претходна историја рада. На пример, неки научници са овим образовањем могу бити у могућности да уђу у радну снагу као новинар закона, помоћник за законодавство, аналитичар за сагласност, правни истраживач, судски администратор, менаџер људских ресурса и креатор политике.

Без обзира где живите, можда ћете моћи уписати МЛС програм. Школе широм света нуде ово образовање и онлине и на кампусу. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.