Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 72 Pravo Programi u Međunarodno poslovno pravo 2023/2024

72 Pravo Programi u Međunarodno poslovno pravo 2023/2024

Pregled

Šta je međunarodno poslovno pravo?
Međunarodno poslovno pravo je studija o tome kako zakoni i propisi utiču na poslovanje između kompanija sa sedištem u različitim zemljama. Može uključivati teme kao što su ugovorno pravo, pravo intelektualne svojine i regulacija trgovine.

Međunarodno poslovno pravo poslovi
Međunarodno poslovno pravo profesionalci rade u različitim industrijama i ulogama. Neke zajedničke pozicije uključuju menadžera ugovora, službenika za usklađenost i carinskog brokera. Oni mogu raditi za privatne kompanije, vladine organizacije ili neprofitne agencije.

Zašto studirati međunarodno poslovno pravo?
Međunarodno poslovno pravo je važno jer pomaže poslovnim profesionalcima da razumeju pravni pejzaž u kojem rade. To im može pomoći da izbegnu pravne probleme, a takođe im omogućava da iskoriste mogućnosti na stranim tržištima.

Diplomi međunarodnog poslovnog prava
Postoje razne mogućnosti stepena na raspolaganju studentima zainteresovanim za proučavanje međunarodnog poslovnog prava. Neki uobičajeni programi uključuju Bachelor of Business Administration, Juris Doctor, ili Master of Business Administration.

Šta ću studirati tokom diplome međunarodnog poslovnog prava?
Neke od tema koje možete proučavati tokom stepena međunarodnog poslovnog prava uključuju ugovorno pravo, pravo intelektualne svojine i regulaciju trgovine. Takođe ćete verovatno saznati o pravnim sistemima u različitim zemljama i kako poslovati u globalnom kontekstu.

Pročitajte više

Filteri

  • Studije prava
  • Studije međunarodnog prava
  • Međunarodno poslovno pravo
Polja studija
  • Studije prava (72)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije