Keystone logo

8 Pravo Programi u Studije prava Studije radnog prava Radno pravo 2024

Filteri

Filteri

  • Studije prava
  • Studije radnog prava
  • Radno pravo
Polja studija
  • Studije prava (8)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Pravo Programi u Studije prava Studije radnog prava Radno pravo

Šta je Zakon o radu?
Labor Llaw je skup zakona i propisa koji regulišu uslove rada i prava zaposlenih u određenoj zemlji ili regionu. U svojoj srži, zakon o radu ima za cilj da obezbedi da svi radnici dobiju poštene plate, sigurne uslove rada i jednak tretman bez obzira na njihov uzrast, pol, rasu, veru ili bilo koje druge zaštićene karakteristike.

Koji poslovi su dostupni u Zakonu o radu?
Postoji mnogo različitih vrsta poslova koji spadaju u kišobran zakona o radu. Neki uobičajeni primeri uključuju advokate za zapošljavanje, specijaliste za radne odnose, službenike za usaglašenost i vladina regulatorna tela.

Šta su diplome i kvalifikacije radnog prava?
Da biste nastavili karijeru u radnom pravu, obično ćete morati da steknete diplomu neženje ili naprednu diplomu iz prava, javne politike ili drugog relevantnog polja. Radno pravo se zatim može izučati kao specijalizacija tokom diplomiranja prava. Zakon o radu možete smatrati i profesionalnom kvalifikacijom ili diplomom.

Šta ću studirati tokom programa diplome o radnom pravu?
Tokom programa diplomiranja radnog prava, obično ćete proučavati teme kao što su radni odnosi, teorija i praksa, zakon o zapošljavanju, prava radnika, propisi o bezbednosti na radu i standardi usaglašenosti vlade.Studenti radnog prava naučiće da razumeju zakone koji okružuju rad i zapošljavanje, kako se primenjuje zakon o radu u radnoj okolini i kako da tumače zakone o radu u slučajevima.