Keystone stipendija

Krajnji rok za prijavu: 31. maj 2021.

Ostvarite svoje snove zahvaljujući Keystone stipendiji!

Šta je to Keystone stipendija?

Keystone Academic Solutions vam nudi četiri stipendije za osnovne studije i dve stipendije za postdiplomce. Nudimo stipendiju za šestoro studenata koji imaju dobre akademske rezultate i mogu da pokažu motivisanost da preobraze svet kroz svoje obrazovanje.

  • Četvoro studenata osnovnih studija će osvojiti Keystone stipendiju u vrednosti od po 2000 USD svaki.
  • Dva studenta postdiplomskih studija će osvojiti Keystone stipendiju, prvi u vrednosti od 10.000 USD a drugi u vrednosti od 4000 USD.

Ko može da se prijavi?

Budući studenti koji imaju 18 godina ili više kada započnu program i planiraju da studiraju prema redovnom osnovnom ili postdiplomskom programu. Istražite danas naše veb-sajtove za studente da biste pronašli studijski program i osvojili jednu od šest vrednih Keystone stipendija!

Kako se prijaviti za Keystone stipendiju?

  • Kreirajte nalog
  • Pretražujte iz celog sveta studijske programe na našim veb-sajtovima i pošaljite studijski upit.
  • Prijavite se za Keystone stipendiju pre 31. maja 2021. godine.
  • Pošaljite pismo o prihvatanju za jedan od univerziteta navedenih na našim veb-sajtovima.
  • Primite jednu od šest naših stipendija koje će vam pomoći da finansirate studiranje!

Informacije o Keystone Academic Solutions

Keystone Academic Solutions pomaže da više od šest miliona studenata svakog meseca pronađe savršen studijski program za sebe. Pomažemo budućim studentima da istraže stotine mogućnosti i lokacija studiranja na jednom mestu, bilo kada i bilo gde. Prikupljamo sve relevantne informacije i vesti o višem obrazovanju i pružamo studentima platformu i alate za direktan razgovor sa službenicima za upis studenata na univerzitetima i koledžima iz celog sveta. Na taj način osnažujemo ljude na svakom mestu da odaberu obrazovanje kako bi ostvarili svoje lične i profesionalne ciljeve!

Istražite naše veb-sajtove danas da biste pronašli studijski program