Keystone logo

6 Sertifikat Programi u Studije prava Studije krivičnog prava 2024

Filteri

Filteri

  • Sertifikat
  • Studije prava
  • Studije krivičnog prava
Polja studija
  • Studije prava (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Sertifikat Programi u Studije prava Studije krivičnog prava

Академско сертификат је квалификација или документ који се обично даје у средњем образовању, што указује на завршетак одређеног курса студија или испита. На пример, програм сертификата може да се покрене раније до придруженог степена или се постдипломски сертификат може зарађивати након завршетка дипломске дипломе.

Шта је сертификат у студијама кривичног права? Овај програм сертификата пружа широку изложеност темама везаним за професије кривичног права. Ово подручје академске концентрације може трајати око годину дана да се заврши са класичним радом који обухвата теме као што су кривично право, прикупљање доказа и политика и процедуре. Учесници у програму могу проучавати теме као што су дјеца у правном систему, Четврти амандман, злочин против бијелог млађи, поступци у федералном поступку и закони о одмјеравању казне.

Они који су стекли сертификат на студијама кривичног права углавном су напустили програм са побољшаним организацијским и комуникацијским вештинама које могу бити корисне у многим деловима живота, како личног, тако и професионалног. Осим тога, студенти углавном напуштају програм са дубљем разумијевању закона.

Као и код других програма колеџа, трошкови похађања програма сертификата ће се разликовати од једне институције до друге. Фактори који утичу на трошкове могу укључити дужину програма, земљу у којој се налази школа и да ли студенти стекну стипендије или грантове.

Каријере у студијама кривичног права често су доступне у тужилаштвима и сличним локацијама. Многи дипломирани студенти нађу положаје као адвокати јавног интереса, јавни бранитељи, адвокати за кривично гоњење, полицијски службеници, службеници за пробни поступак или службеници. Широки курс студија често припрема студенте да наставе даље студије које доводе до високо плаћених каријера као тужилаца и судија. Остали сродни послови укључују оне форензичке науке, приватног детектива, истражитеља злочина и заштитника.

Школе широм света нуде програме сертификата, тако да заинтересовани студенти могу пронаћи академске прилике у близини њих. Друге опције могу укључивати учење часова на мрежи или учешће у програму у другој земљи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.