Keystone logo

1 Sertifikat Programi u Studije prava Studije zakona o ljudskim pravima Zakon o ljudskim pravima 2024

Filteri

Filteri

  • Sertifikat
  • Studije prava
  • Studije zakona o ljudskim pravima
  • Zakon o ljudskim pravima
Polja studija
  • Studije prava (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular study format

Popular education type

Sertifikat Programi u Studije prava Studije zakona o ljudskim pravima Zakon o ljudskim pravima

Сертификати могу бити академске или професионалне квалификације и генерално их нуде универзитети и друге институције високог образовања у кратком, фокусираном периоду студирања. Многи од ових програма могу бити завршени у року од једне године, а неки могу имати професионални фокус или се могу узети заједно са програмима вишег степена.

Шта је сертификат у области људских права? Повећање кршења људских права широм свијета довело је до тога да многи ученици фокусирају своје студије на заштиту права особа с мање среће и прогањаних заједница широм свијета. Учествовање у овом програму сертификата често је ограничено на студенте са одговарајућим предусловима, као што су завршени степен права, одређена количина професионалног искуства и референце од релевантних организација. Студенти могу очекивати да проучавају законе везане за кршења људских права и кршења људских права, као и законе о одбрани.

Дипломирани студенти из било ког од ових програма цертификата могу утврдити да су развили боље разумевање друштвених сукоба и испунили своје вештине преговарања. Многи дипломци доживљавају обновљено осећање посвећености учешћу у својим заједницама уз побољшане лидерске и комуникацијске вештине.

Кад је у питању учешће у програмима сертификата понуђеним широм свијета, постоји широк распон трошкова. Неколико фактора може да утиче на трошкове, као што је где се школа налази и колико дуго треба студенту да доврши програм. За најтачније информације, будући студенти треба да темељно истраже школе.

Каријере за људска права могу бити изазовне и награђиване. Дипломци ових програма сертификата за право из области људских права могу наћи послове као аналитичари политике, службеници програма, службеници за праћење и евалуацију, адвокати за људска права и стручњаци за друштвену одговорност. Многи ученици у програму сертификата фокусирани су на правну каријеру, али има много позиција изван правне форме. Неке од ових професија су писци стипендија, службеници за комуникације, стручњаци за прикупљање средстава, помоћници истраживача и службеници за економске послове.

Потреба за заговорницима људских права постоји широм свијета, а постоји и мноштво школа које нуде овај програм сертификата. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.