Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite višestruki Sertifikat Programi u Zakon o ljudskim pravima u Немачка 2023

1 Sertifikat Programi u Zakon o ljudskim pravima u Немачка 2023

overview

Šta je zakon o ljudskim pravima?
Zakon o ljudskim pravima je grana zakona koja se bavi zaštitom osnovnih ljudskih prava i sloboda. Ova prava i slobode sadržani su u raznim međunarodnim ugovorima i konvencijama, kao što je Univerzalna deklaracija o ljudskim pravima. Zakon o ljudskim pravima takođe uključuje nacionalne zakone i ustave koji garantuju ta prava i slobode.

Koje poslove mogu dobiti sa diplomom prava o ljudskim pravima?
Advokati za ljudska prava rade na zaštiti i promovisanju ljudskih prava pojedinaca i grupa. Oni mogu raditi za vlade, međunarodne organizacije, nevladine organizacije ili privatne firme. Njihov rad može uključivati istraživanje i pisanje o pitanjima ljudskih prava, parničenje predmeta pred nacionalnim i međunarodnim sudovima ili savetovanje klijenata o zakonu o ljudskim pravima.

Zašto je proučavanje zakona o ljudskim pravima važno?
Zakon o ljudskim pravima je važan jer je zakon koji štiti osnovna ljudska prava i slobode. Ova prava i slobode su od suštinskog značaja za dostojanstvo i blagostanje svake osobe i one čine kamen temeljac svakog demokratskog društva. Bez snažne posvećenosti ljudskim pravima, društva mogu lako da klize u autoritarnost, netrpeljivost i ugnjetavanje. Zbog toga je toliko važno da svi imaju osnovno razumevanje ljudskih prava i zakona koji ih štite. Zakon o ljudskim pravima takođe ima važnu ulogu u promovisanju mira i stabilnosti širom sveta. Podržavanjem osnovnih prava svih ljudi, bez obzira na njihovu nacionalnost ili etničku pripadnost, Zakon o ljudskim pravima pomaže u sprečavanju sukoba i izgradnji mostova razumevanja između različitih kultura. Proučavanje zakona o ljudskim pravima je stoga neophodno za svakoga ko želi da radi za pravdu i mir u svetu. Takođe je važno sredstvo za svakoga ko želi da svoju vladu smatra odgovornom za svoje postupke ili osporava diskriminaciju i netrpeljivost u svojoj zajednici.

Šta ću studirati tokom diplome prava o ljudskim pravima?
Stupnjevi zakona o ljudskim pravima obično pokrivaju širok spektar tema, uključujući međunarodno pravo o ljudskim pravima, Ustavno pravo i građanska i politička prava. Kursevi se takođe mogu fokusirati na specifična pitanja kao što su prava žena, dečja prava ili smrtna kazna. Studenti će upoznati sa pravnim okvirom za zaštitu ljudskih prava, kao i praktičnim veštinama kao što su pravna istraživanja, zagovaranje i pregovaranje.

Немачка је велика дестинација за међународну сцхоларсанд има квалитетан систем високог образовања. Вредност овог нивоа образовања је побољшана Немачка 'с јаке економије. Страни студенти имају одличне животног стандарда у сигурном и безбедном окружењу. Берлин је главни град.

Свако ко жели да оствари своје каријере или уђе у програме степена може знатно побољшати своје шансе преузимањем програма сертификата. Ови програми често захтевају мање времена за завршетак у поређењу са дипломом или магистарским степеном.

read_more

filters

  • Sertifikat
  • Немачка
  • Studije prava
  • Studije zakona o ljudskim pravima
  • Zakon o ljudskim pravima
fields_of_study
  • Studije prava (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format