Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 2 SJD Programi u Studije prava 2024

2 SJD Programi u Studije prava 2024

Pregled

СЈД је доктор правних наука и најчешће је у Сједињеним Државама. Међутим, овај напредни степен се може спроводити широм свијета с циљем повећања вашег правног знања.

Прецизније, шта је СЈД у правним студијама? Ова врста СЈД-а је више истраживања и читања умјесто курса. Већина школа ће вас упарити са саветником или вам дозволити да изаберете једног од факултета. Често је кандидатски период за прву годину или две пре почетка рада на дисертацији. Дисертација мора показати значајан допринос субјекту и бранити се пред вијећем стручњака прије него што се додели диплома.

Проналажење СЈД-а може вам пренети одређене животне вјештине, укључујући организацију, преговарање и рјешавање проблема. Организација помаже вам да управљате временом и постигнете више у току дана. Добре вештине преговарања могу се користити у друштвеним окружењима како би се водила дискусија. Решавање проблема је корисно када се бавите дневним проблемима.

Да бисте осигурали да сте завршили свој степен, важно је направити буџет за све своје трошкове. Оне могу укључивати књиге, регистрацију, школарине и путовања. Контактирајте школе унапред како бисте сазнали све што можете о тим и другим трошковима.

Каријере које можете пратити са СЈД-ом доступне су широм свијета. На неким местима треба погледати међународне фирме, адвокатске куће, правне школе, непрофитне организације и владине канцеларије. У оквиру ових организација, називи радних мјеста које можете тражити укључују међународне правне консултанте, страног амбасадора и регулаторног агента. СЈД се такође може користити за наставак ваше тренутне каријере уз промоцију или повећање плата.

Правне студије су предмет који се нуди у многим школама. Свака од ових школа са дипломским програмом може понудити СЈД. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • SJD
  • Studije prava
  • Opšte pravne studije
  • Studije prava
Polja studija
  • Studije prava (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije