Keystone logo

1 Pravo Programi u Studije prava Studije građanskog prava Zakon o telesnim i drugim povredama 2024

Filteri

Filteri

  • Studije prava
  • Studije građanskog prava
  • Zakon o telesnim i drugim povredama
Polja studija
  • Studije prava (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular degree type

Popular study format

Pravo Programi u Studije prava Studije građanskog prava Zakon o telesnim i drugim povredama

Šta je lični zakon o povredama?
Lične povrede Zakon se fokusira na zakon koji se odnosi na fizičke i mentalne povrede slučajevima. Može uključivati štetu prouzrokovanu motornim vozilima, medicinsku zloupotrebu, odgovornost za proizvod, neispravnu izgradnju (zgrade), odgovornost za prostorije (povrede na javnim mestima) ili nemar od strane organizacije ili pojedinca.

Lične povrede Zakon karijera
Kao studenta prava telesne povrede, imaćete priliku da se specijalizuju u velikom broju oblasti, uključujući: Medicinski zloupotrebe zakon, Zakon o odgovornosti proizvoda, Povrede na poslu ili na javnim mestima (prostorije odgovornost), Naknada osiguranja za povrede izazvane drugom stranom.

Šta ću studirati tokom mog ličnog povrede prava stepena?
Tokom vašeg ličnog stepena povrede prava ćete biti učeni o nizu aktuelnih pitanja, uključujući: priroda i uzročnost povrede, pravna odgovornost za povrede i kompenzacije sistema. Takođe ćete proučiti veliki broj predmeta u vezi sa zakonom o ličnim povredama, kao što su: delikt zakon, krivično pravo, ustavno pravo i dokaz zakon.
Koje su prednosti proučavanja zakona o ličnim povredama?
Postoje mnoge prednosti za proučavanje zakona o ličnim povredama. Očigledna prednost je da nudi visok nivo sigurnosti posla, sa brojem ličnih povreda zakona radnih mesta predviđa da će snažno povećati u godinama koje dolaze. Kao diplomirani zakon o ličnim povredama, često možete naći posao u firmama specijalizovanim za lične povrede zakona, kao i velikih osiguravajućih društava.